Sunday, August 29, 2010

Makeup yang tak macam makeup (^_^)

Assalamualaikum para readers sekalian..(ceh macamlah kau punya readers tu ramai).Apa korang buat ek kalau malam-malam macam ni tak tidur lagi? Online kah? membaca kah anda? Atau tengok tv.? Oh sebut pasal tv, kat sini tak ada tv, so kalau ada cerita-cerita baru yang best memang saya tak tahu menahu langsung. Saja tak mahu ambil tahu sebab kalau saya tahu pasal cerita-cerita best pun bukannya boleh tgk (-___-) Sebab tu la kalau balik  kampung saya conquer tv tuuu..;p...

Life saya kat sini biasa-biasa je..Maklumlah orang kebanyakan (-__-). Kalau tak ada assignment buatlah apa yang patut. Yang tak patut tak pernah pula dibuat. Pendek kata apa benda yang saya buat kat sini semua nya dalam kategori patut belaka. Macam tadi, lepas berbuka puasa, saya dah buat satu benda yang memang patut gituu. Memang patut sangatlah daripada buat benda yang tak patut. Hoyehh tadi bermakep kononnya. Nak test eyeshadow baru. Padahal bukannya pandai sangat pakai eyeshadow.. Memang failed! Tapi tak kira nak cuba jugak! Pastu bila dah bermekap conteng apa yang patut kat muka bila tengok cermin macam menakutkan je. Pastu pakai baju sederhana cantik terus snap-snap gambar. Lepas dah snap-snap gambar tu terhasillah gambar-gambar agak perasantan macam ni...
|
|
|
|
|
|

Gambar ni 20 tahun lepas ya.. Sebab tu ada efek antik disitu ;p..*Padahal edit..


Macam ni ke yang dikatakan senyum sampai telinga? Saya dah cuba senyum lebih lebar tapi sampai situ je kemampuan saya (-___-)


Saya nampak tinggi!! 


Oh..Posing sikit..Sikit je..


Entah apa-apa


Gambar tak ada motif...


LOSER?? Siapa LOSER? kamu? saya? Baiklah semua bukan LOSER... ;)
Eh mata besar sebelah (-_-)
* Saya suka tengok gambar yang di edit camtu..;)

Haaa see see makeup yang tak macam makeup. Nanti kena belaja makeup betul-betul pastu buat entri pasal muka yang dimakeup kan untuk buat korang menyampah! Huhuhu..

Ok darling-darling selamat bersahur..;)

4 comments:

atie said...

Salam nurul,

nurul kalo tak make up pun dah tentu comey gak.. semula jadi dik..

Nurul Syuhadah said...

wsalam kak..

sj jew rs mcm nak makeup. Bkn slalu termakeup..Biasanya nurul suke biarkan kulit bernafas bak kata garnier..hehe

fatin asri said...

vahvahvahvah...glam gtewwww...haha

Nurul Syuhadah said...

shadap u patin! hahahaha