Monday, August 2, 2010

My First Award - Interesting Blogger Award

Assalamualaikum wbth and Salam Sejahtera.. Arini saya dapat award dari Sis Aleya .;)


My First Award (^_^)


1.Thanks and link the person that tagged you.

Baiklah..Thanx kepada Sis Aleya sebab bagi saya award ni.. Saya berblogging belum pun sampai 2 bulan and ramai lagi yang tak tahu kewujudan blog saya ni tapi dia sudi bagi award kat saya.. Once again, thanx sis..;)


2.Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic.

Alamak..Ramainya 15 orang.. Kalau saya bagi 10 jew boleh tak? Soalnya saya kan budak baru belajar..ekekekeke.












3.Contact that blogs and let them know they have been tagged.

Okeh..Bereh bohh..


4.State 7 things about yourself.

~ Final semester student *majoring Information System Management*.

~ Sensitif, manja kot (oloh la), agresif.

~ Tidur tak pakai bantal. Kalau tidur berbantal, nescaya esoknya 1 badan sengal2 ubi.

~ Minat sangat dengan broadcasting (bidang penyiaran) *Dulu ada apply masscom tapi xdapat..;(

-~Suka kaler pink and polka dot com.my.

~ Selalu hilang fokus dalam kelas sebab TERberangan.

~ Suka nyanyi.



9 comments:

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

tq award....:)

Nurul Syuhadah said...

ur wc..;)

NaDic said...

thanks dear!! ^_^

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...tq ya...nak kena wat ek sume soklan tu

Nurul Syuhadah said...

nadic : ur wc mawar..*sy suka pggil awk mawar..;)

hawa : Yup..Perlu! hik3... sbb sy buat, awk pun kena wat jugak..br fair! hahaha

♥ nana i am ♥ said...

yeayy~ tQ dear nurul.insyaallah will update later :)

Nurul Syuhadah said...

ur wlcome nana..;)

Arra JaSmY said...

Thank dear for the award..yay!.=p

Nurul Syuhadah said...

ur welcme;) u deserved it dear..;)