Monday, August 23, 2010

Jom join GA!!

Assalamualaikum orang-orang kampung dan orang-orang bandar ;) Saya nak bagitau ni, saya join GA.. Thanx pada kak atie coz bagitau saya pasal GA ni. Baiklah, sebab saya dah join, saya nak ajak sekali korang yang belum join GA ni untuk join sekali. Sekali je der tak boleh join dua kali. Kang ada yang kena lesing dengan kak ellen ni. Firstly, saya nak ucapkan tahniah kat kak ellen di atas ulangbulan pertama blog dia. Hoyeee hoyeeehh! Dalam masa sebulan je follower dye da 500 orang! woah3..Kak ellen, pe tips..Huuuu (T_T).. Maka dengan itu, jom la kita ramai-ramai support kak ellen semoga dengan sambutan yang luar biasa GA yang dia buat ni, dia semakin bersemangat berblogging..;) Psssttt hadiah yang dia nak bagi macam besh taw3..Kak ellen cakap hint hadiah yang dia nak bagi ada pada banner dia kat bawah ni..




Ok..Saya kena teka pula umur anak kak ellen..
Pic 1 : 1 tahun 3 bulan
Pic 2 : 6 bulan
Pic 3 : 2 tahun 11 bulan 
Pic 4 : 2 tahun 5 bulan

Ok kak ellen, saya nak tag kat kak aleya dan nadic..;) 
Baiklah dah settle..Kalau korang nak join GA ni, klik SINI ea..Babai (^_^)

1 comment:

FloEllen said...

Thnks yer join ellen's 1st GA
harap2 ada rezekinya..hehe