Wednesday, August 4, 2010

Baiklah..Hari ini hari rabu!

Assalamualaikum and salam sejahtera...;) Baiklah hari ni hari rabu dan sepatutnya hari rabu saya tiada kelas. Tapi untuk julung2 kalinya hari rabu pada semester ini saya kena pergi kelas. Lecturer saya nak buat kelas ganti. So, masa bulan puasa nanti tak ada lah terkejar2 nak buka puasa dan nak pergi kelas.

Kelas tadi start pukul 7 pagi hingga 1 tengahari. Memang serius cakap la penat sangat2 sebab pagi2 dah kena bangun. Semalam pulak saya tidur lambat (dah cuba tidur awal daripada biasa tapi tak boleh). Pagi tadi memang layan jela rasa penat ni. Saya pun pelik juga kenapa tadi rasa penat sangat. Yang menambahkan perisa peliknya bila saya tak rasa mengantuk macam selalu..Tapi rasa penat tu betul2 menganggu konsentrasi gua la!!..

Lecturer bagi break pukul 9-10 sebab pukul 10 nanti dia nak ajar subjek lain pulak. Saya ni kalau bab2 break memang laju la kan. Tanpa membuang masa dalam kiraan 5 saya dan Zara keluar kelas pergi library. Macam rajin gilos je an pagi2 dah pergi library..Bila dah pergi library tu bukannya reti nak cari bahan assignment ke apa tapi sibuk nak baca paper hari ini. Tapi sungguh lah hampa dah pukul 9 pun paper belum ada kat library tu. Kitorang pun melangok la kat library tu. Sebab dah boring tahap kucing kenyang, terhasillah gambar2 klise macam ni...


*Berlakon pegang buku untuk menampakkan saya budak rajin!*





Taktik mengelirukan musuh.. Taktik ni digunakan sejak
zaman Yunani lagi



Lepas usha kiri kanan belakang depan terus letak tangan pinggang-posing.




Sekali sekala gambar yang ada bau2 poyo macam ni
HARUS ada...


Lepas dah puas snap2 gambau kat library tu, saya dan zara dengan bangganya keluar. Keluar dengan gambau penuh dalam handphone, bukan dengan ilmu penuh di dada..Huk;(

Lepas tu kitorang makan2 then baru masuk kelas balik.. Bila dah masuk kelas, tetiba pulak tersnap gambau ni..



See..See..Saya dah ready nak belajar semula.
Bukti : Dah siap susun buku dan pencil case atas meja...






Ila cakap muka saya dalam gambau ni macam muka CIKGU...bukan CIKGI..




Ok..Time to focus.. Jangan kacau saya sehingga entry ini di publishkan *hok oloh la mu ni!!

5 comments:

maerip said...

you are so cute..but why u r always talk about yourself..try look at different angle..da

Nurul Syuhadah said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Syuhadah said...

thanx 4 ur concern erip ..but dont u realized the other blogger talk bout themself too? This is my blog, so for sure I will wrote things that happen in my life..

♥ nana i am ♥ said...

baju nurul cantek~ nak jugak baju camtu =)

Nurul Syuhadah said...

bli kat pasar jew dear..hehe