Friday, November 4, 2011

After 3 month ++



Assalamualaikum..

Saya tak tahu macamana nak mulakan entry kali ni sebab dah hampir 4 bulan tak update blog. Nak susun ayat pun dah tak reti *____* tulun...tulunnnn.

Honestly saya sangatsangat rindu nak update blog, nak blogwalking tapi sebab haritu ada masalah dengan internet connection terus mati saya punya mood. Online pun pakai handphone saje. Dan sebenarnya sangat tak best kalau nak update blog pakai handphone. Rasa macam terbatas ngeh3.

Sekarang ni tengah gali sebanyak mungkin mood untuk update blog. And the most important thing, saya akan habiskan 30 Days Challenge yang baru start pada hari pertama tu.

Till then. Have a nice day peeps (:

1 comment:

ABU said...

tak pe take yur time..