Monday, November 7, 2011

Day 2 : Meaning Behind Your Blog Name

Assalamualaikum....

After 3 month ++ baru nak continue buat benda ni. Kira aci la ea teehehehe.
Ok lets talk about meaning behind my blog name. URL blog saya http://bibpunyablog.blogspot.com/. Apakah maksud "bibpunyablog"? Kenapa mesti "bibpunyablog"?.

Ok let me explain. Actually "bib" tu nama timangan/samaran/nickname saya kat rumah. Manja gitewww nama bib hahaha. Tapi bukanlah setiap masa dorang panggil saya bib. Sometimes sajee sebab saya ni memang banyak nama timangan. Tak payah la nak mention satu-satu kan. Sebab tulah URL blog saya camtu. Saya sengaja tambah "punyablog" tu sebab blog tu kan saya yang punyaaaa.

Pada saya la kan URL blog tak perlu berbelit-belit sampai orang lain tengok pun pening kepala. Contohnya macam "akupunyasukalahnakletakurlapapun.blogspot.com". Ajee gila la haii bhahaha.

Ok sampai sini sajee untuk kali ni. Nanti kita continue Day 3 : Your First Love . Ouhhh I loike!

Bubbye readers. Have a nice day (:





2 comments: