Monday, October 25, 2010

Muka lega?haha

Assalamualaikum...;)


Hahaha marilah gelak bersama-sama saya.. Tapi apebende yang kau rasa kelakar sangat tu sampai nak ajak orang gelak sama-sama? dush2!
Macamni...............semalam saya saja suka-suka search imej kat google. pastu tiba-tiba dapat idea nak tengok imej muka lega. lepas taip MUKA LEGA terkejut giles tengok sorang minah ni pakai shawl kaler biru dalam list tu....rasa nak terburai perut tengok gambar ni..











Tengok budak yang pakai shawl biru tu..tengokkk..*budak ke weh? adoiyaaii pakcik google
macam tu ke definisi muka lega? saya tak rasa lega pun masa tu..rasa macam sengal je sebab
pakai tudung macam tu (T__T). Dalam banyak gambar kenapa lah gambar tu yang terSelected!
Sebelah kiri tu hanis zalikha..Hah kalau yang tu memang sesuai la muka lega..Huuu
Kalau muka sembelit ke, muka pecah rumah ke macam mana
ek?..ekekekeeke

8 comments:

Shukoq said...

definasi lega bagi aku ialah bila masuk opis ngan sakit perut pastu g melabur lama2 dalam toilet.memang lega beb..haha

Nurul Syuhadah said...

ko mmg samdol!haha

khadijah aminah md yusoff said...

muke ko ea syu. hahahaaaaa

Nurul Syuhadah said...

yela amy! hahaha

khadijah aminah md yusoff said...

amy??????????? hahahaaa

Nurul Syuhadah said...

amy..gaya,mutu,keunggulan!haaaa

hiro said...

hehe..lega tul pas solat. haha

Nurul Syuhadah said...

haahaha terbaeklah..;)