Friday, October 22, 2010

Entri sedih sesedih sedihnyeee..;(


Assalamualaikum..;( Mentang-mentanglah entri sedih bagi salam pun sedih kan.. Uwaaa memang sedih + down down down sangat sekarang ni..;(

Saya nak muka saya yang dolu-dolu.. Muka yang tak ada pimplesss macam sekarang. Sekarang ni kalau tengok muka sendiri macam down sangat sebab banyaaakkkkkk pimplesss..(T_____T) Bukan 1 bukan 2 tapi bersepah2.. Lagi la sekarang ni tiap2 hari stay up. Tidur tak tentu masa sekarang ni. Lagi la jerawat ni suka menempel kat muka..




Bila la cik pimpless ni nak blah..Kadang-kadang rasa macam tak ada self confident pun ya juga.





Dulu muka saya x seFLAWLESS dia tapi tak la seteruk sekarang..;(
Aku down giles weh!


4 comments:

Shukoq said...

tu la gatai sgt.kn dh byk batuan atas tuh..

Nurul Syuhadah said...

acesces cinabeng ko shukoq!haha

atie aizam said...

alaaa ciannye dia.. time busy mmg la jerawat naik.. jgn la sbb tu selfconfident down.. byk lagi kelebihan yg ada pada nurul yg boleh naikkan semangat nurul.. think positif kay.. senyum!! :)

Nurul Syuhadah said...

time bz+ xcukup titon camni memang jerawat naik..tp sblm tu pun bermaharajalela gak jerawat tu...produk ape ea yg bgus utk reduce jrawat kak?