Thursday, October 21, 2010

Malam Gala Fakulti Pengurusan Maklumat..


Assalamualaikum...;)

Dah pagi pun kan tapi assignment tak siap-siap lagi..;( Esok kena submit 2 assignment. 1 kena present 1 lagi tak.. Pastu lusa kena submit final project pulak. Kadang-kadang bila dah banyak kerja sekolah macam ni agak bersepah juga la mood kan. Tapi padanlah muka sape suruh buat kerja last minute..;p Tapi kalau buat kerja last minute macam ni baru lah thrilll orang kata. Haa sekarang ni kau tahu la trhill ke tak..(T_T)

Dalam keHECTICkan macam ni pun sempat lagi attended dinner untuk fakulti saya. Dinner tu hari Ahad lepas tapi sebab saya memBUSYkan diri dengan macam-macam kerja maka tak sempatlah nak update pasal tu. Dinner tu simple giles, tema pun Malaysiana. So kitorang semua pakai baju kurung jela.







Pada hari kejadian, saya pakai baju tu jer.





Sebelum naik bas UiTM, terjumpa pulak tiang ni kat tengah jalan..Apa lagi der posing la seposen




Member-member




Hihi aku tak tau weh nak letak caption apa ;p




Olosss sempat lagi touch up dalam bas.





Sampai sekarang ni saya confuse, adakah saya yang tinggi atau dorang semua yang rendah?? Teheheee




With Ila aka Gapit




Sape yang pakai tudung pink kat belakang tu weh?
*abaikan 2 orang kanak2 ribena kat depan tu...





My lecturers..Sungguh cantek mereka tu..


Ok dah sampai kolej. Penat tok sah cakap la. Sampai rumah terus sambung buat
assignment pulak. ~~~~~~Terasa sungguh tinggi bila berdiri dengan dorang yang kiut-kiut jer. Duduk pun
tak sama rendah..Berdiri apatah lagi;(



Sedar tak sedar dah 3 tahun kat UiTM ni. Sepanjang 3 tahun ni memang banyak giles kenangan dengan
member-member, lecturer.. Tetiba je rasa touching bila ingat semua tu. Dalam touching happy jugak sebenarnya
sebab dah habis study.. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan saya sepanjang 3 tahun kat sini
Ok saya tak boleh berlamaan. Assingnment dah menjerit tu.. Have a nice day readers..Bubbye..;)

2 comments:

atie said...

salam nurul.. mana ler pegi adik nurul ni.. bz ngan study yer? doa akak, nurul berjaya tamat study dengan jaya k..

Nurul Syuhadah said...

wsalam kak..memang lately bz sangayt..tengs kak doakan nurul..akan pun study lagi kan? part time ea? akak amek cos pe?