Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya..Psttt jangan lupa ambil kad raya ni ea..

Assalamualaikum..;) Time is running out..sedar tak sedar lagi 3 hari nak raya..Cepat je rasanya kan.(agak klise disitu) tapi serius la memang rasa sekejap sangat2. Bukan puasa je saya rasa sekejap study pun macam tu jugak. Tup-tup dah final semester. Lepas raya ni banyak giles assignment yang minta perhatian tapi kadang-kadang saya ni zalim sebab abaikan dorang! Zalim dengan diri sendiri! T_T.. Tapi saya sukaaaa sangat balik raya tahun ni sebab tak banyak assignment macam tahun-tahun lepas. Ada 1 je tapi bila balik sana habislah..Tapi tak nak lah cerita pasal assignment sebab sekarang ni dalam mood raya kan3..

Raya tahun ni mesti sangat-sangat berbeza sebab ni tahun pertama kami sekeluarga sambut raya tanpa ayah. Dia pergi betul-betul sebulan sebelum puasa. Memang terasa lah ketiadaan arwah sebab sebelum ni kami tak pernah berpuasa dan beraya tanpa dia. But no matter what happen life must go on right, eventhough arwah dah tak ada, kami tak boleh terus bersedih . Doa je yang menjadi penghubung antara kami. Semoga roh arwah ayah ditempatkan bersama para solihin..AMIN...

Ok sempena hari raya ni, saya nak bagi korang kad raya. Sudilah apa kiranya kalian menerima kad raya ekslusif ni! emm ekslusif la sangat der! Muehehehe..Selamat Hari Raya taw. Maaf Zahir Batin taw. Hati-hati di jalan raya taw. Jangan main mercun bola taw. Jangan makan kuih raya banyak sangat taw nanti diabetis. Kalau balik kampung or pergi beraya jangan drive laju-laju taw3..Pastu jangan lupa bagi saya duit raya taw4..;) Baiklah ambil kad raya ni 1 sorang ea. Pastu wat desktop background! Huhu




3 comments:

luvelysyue said...

sabar dgn dugaan ketiadaan arwah ayahanda raya kali ni..

selamat hari rye maaf zahir batin...=)

tQah said...

pssssssttttttttt

syu tikah dtg amik kad raya...

cumel cumel....

Nurul Syuhadah said...

luvelysyue : thanx ea..selamat hari raya..maaf zahir batin..

tqah : thanx sudi amek..heee