Wednesday, December 15, 2010

Awas entry ni tidak mengandungi unsur-unsur bebelan berlebihan. Apa yang dah berlaku pada 10.12.10? Klik kalau nak tahu.Hohoho


Assalamualaikum..;) Lama ek aku tak update belog. Hampir sebulan. Actually banyak benda yang menyumbang kepada ketidakberjayaan aku mengupdate belog ni (menangis kalau cikgu BM baca ayat aku ni). Entah kenapa la lappy baru aku tu tak nak bagi kerjasama aku nak upload gambar kat blog. Kurang asam boy betul tak bagi can kat aku nak story mory. Ni aku guna lappy lama. Betulla kata orang yang lama takkan dapat menggantikan yang baru. Tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula lappy lama yang banyakkkkk berjasa..hukhukhuk. Kali ni aku langsung tak berniat nak cerita panjang-panjang sebab mood nak bercerita tu dah takde beb. Tapi mood mengupload gambar tu tak kemane..Heee.. Ala kalau aku tak cerita pun korang dah tahu apa sebenarnya yang dah berlaku pada 10.12.10 bila korang tengok gambar2 kat bawah ni kan.. Kawan-kawan kat facebook memang dah tahu pasal ni sebab dorang boleh tengok gambar yang aku upload kat facebook. Tapi member-member kat belog ni memang tak tahu menahu pasal ni sebab aku tak pernah cerita. Sorry je rakan-rakan sesungguhnya bukan niatku untuk berahsia tapi lappy tak bagi kerjasama. Kita jangan kawan dia eh3..Hikhik.. Oke sekarang scroll down teman-teman..;)


Baiklah. Ini gambar pengenalan. Boleh teka tak apa yang berlaku?;)




Jrengggg!! From him to me..;) Tak leh teka lagi? Ok tengok gambar kat bawah ni pulak..




Ting!! Cincin disarung...;) Haaa sah sah sah korang dah tahu...*Neves weh aku time ni..ngeh3



Haaa ni la dia Encik Tunang..-Kamal Amir-*psstt he is my first love*blushing
Thanks for coming into my life dear...;)




Alhamdulillah dah setel majlis pertunangan yang dah diPLAN 6 bulan lepas..;) Majlis tunang aku ni berlangsung dengan simple je pun. Hanya dihadiri ahli keluarg terdekat, press pun aku tak jemput.. wakakaka bajet giler statement! Ko ingat ko memey suhaiza ke.. Memandangkan aku addicted dengan kaler pink, tema tunang aku hari tu adalah pink, merah dan putih..;)
Baiklah memandangkan aku dah bagitahu kat atas tu yang entri kali ni tak mengandungi unsur-unsur bebelan yang berlebihan, aku memang tak nak lebih-lebih la. Lebih kurang pun tak leh gak der. Aku berundur kebelakang dulu la ea. Have a nice day readers..;) Puppye..


6 comments:

♥ nana i am ♥ said...

omg~!lame gile u menghilang dear..rindu!rupenye ini keje u ehhh :D btw, congratulationsssss!cepat cepat kawen oke.AMIN~ =)
* baju pink sangat sangat cantek!

Nurul Syuhadah said...

haha winduuu u jgk taw..da lame xbertego sape kat belog ni..;) btw tengs nana..;)

aLeya without maisara said...

owh..dh tunang ke?? hehe.. xde dgr2 plak kt tmpt keje die dh tunang... hehehehe... anywy...congratz ye bride to be.. klu nak tips persediaan kahwin bgtau eh.. kite ade full checklist.. walllaaahhh... kunun2 wed planner la ni.. kui kui kui... santek kaler pink really suits u la dear~

Nurul Syuhadah said...

tengs k.leya..;) t nk kawen kte mntak tips ngan akak ea.. kaler pink tu blh dikatakan kaler wajib..fevret kaler la katakan..heeee

che'ila said...

finnaly...hehe.
tahniah.

Nurul Syuhadah said...

tengs dilla..;)