Tuesday, November 2, 2010

Tommorow is the day..



Assalamualaikum..;) Tak nak cerita panjang-panjang, just nak bagitaw exam saya bermula esok. Semester ni ada 2 paper je. Lagi 1 paper 8 haribulan. So after 8 haribulan tu kita horeyyy horeyyy la an..Huuuu

Kalau boleh nak buat all out untuk paper esok. . Lagipun ni semester terakhir saya kat UiTM. Kalau boleh semester ni nak dapat result yang baik punya. Tapi kenapa la keNERVOUSan menghantui saya sekarang ni.. Takut je nak jawab exam esok (T__T) Hopefully semuanya oke-oke je la kan..











Dear readers, wish me luck oke..;)



p/s : lepas guna krim jerawat tu, jerawat macam da kecut tapi macam awal sangat nak cakap krim tu effective ke tak kan. So wait and see je nanti..;)

3 comments:

Takumi said...

hoho... gudluck la... tp 8 aribulan tu lmbt lg... kih3...

Dewata Sukaria said...

senang je tu..
Good Luck!

Nurul Syuhadah said...

takumi nagasaki : pe de hal der pejam celik pejam celik da 8 hb! huhu

abil : ko owg ptma ckp sisp sonang..arap2 senang la aty aku jwb sok..tehee