Sunday, June 5, 2011

Lunch express @Pizza Hut.Soo nyumehhh


Assalamualaikum. Selamat petang Ahad. Harini aku nak cerita pasal makanan. Nyummy! Aku perasan 1 benda. Sekarang ni aku memang kuat makan. Pendek kata macam tak boleh berenggang dengan makanan. Tengah buat kerja kat opis pun aku makan jugak. Kalau time breakfast, lunch ke dinner memang toksah cakap la. Hancusla macam ni hancus hancus *_________*

Hari tu aku tetiba teringin nak makan Pizza. Rasa macam terliur pulak dengan meatball spagetti tu. Tapi bila dah sampai kat Pizza Hut terus tukar fikiran. Aku pergi dengan dak dayah. Kitorang pilih lunch express. Bagi aku memang berbaloi-baloi makan set ni sebab you can save up to RM17.00. Set express ni ada 4 kombo. Dalam set tu ada mushroom soup, garlic break, air then kita boleh pilih nak pizza ke, spagetti ke, creamy carbonara ke. Aku pilih creamy carbonara. Not bad la.


Creamy carbonara - aku punya



Spagetti - dak dayah punye.




15 minit kemudian...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



Aku punya creamy carbonara dah selamat landing dalam perut haha. Aku ni ada 1 perangai yang tak elok dicontohi. Kalau makan pape jaraaaaaaannggg sangat-sangat boleh habis. Biasanya tunang aku a.k.a MR K.A selalu tegur pasal ni. Aku memang tak boleh habiskan kalau makanan tu tak kena dengan tekak aku dalam erti kata lain kalau makanan tu sedapppp lincah je aku habiskan. Gambar kat atas tu cukup tak untuk bagitahu korang yang creamy carbonara tu sedap? *Tapi aku lagi suka spagetti dia*. Oh ya aksesori hijau tu memang aku tak layan dari kecil sampai sekarang..


Ni dak dayah punya. Tak berapa nak licin egegege


*Semalam makan mihun soto kat Wak Radol sampai sekarang terasa keBESTannya. Serius sedap!

2 comments:

Robocop said...

knpe xbt button readmore? blh dpt pv bnyk. (^_^)

Bayang said...

hola... bayang kembali bersiaran.. post ni bt org lapa laaa...